Bio hovězí tatarák na jiný způsob recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- sůl 1,5 balíček majonéza 1,5 lžíce kapary 1 ks šalotka 70 g parmazán 2 ks sterilované okurky 2 střiky tabasco 2 - 3 lžíce dijonská hořčice 1 lžička rajský protlak 2 - 3 lžíce worcesterská omáčka mletý černý pepř 600 g bio hovězí zadní
Postup Bio hovězí tatarák na jiný způsob
Postup přípravy receptu
-
Kapary nasekáme, okurky nastrouháme, šalotku nakrájíme nadrobno. Parmazán nastrouháme nahrubo
Do misky naškrábeme zadní. Měla jsem skvělé domácí a uleželé hovězí, chutnalo skoro jako svíčková. K masu přidáme všechny ostatní suroviny - kapary, okurky, majonézu, worcestr, parmazán, šalotku, hořčici, protlak a tabasco. Směs opepříme a osolíme. Tatarák důkladně promícháme a podle chuti ještě osolíme
Bio hovězí tatarák na italský způsob dáme na talířek, ozdobíme ještě hoblinkami parmazánu a čerstvou kapií. Hovězí tatarák podáváme s kousky bílé bagety opečené na suché pánvi.