Bio hovězí tatarák na jiný způsob recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
1,5 balíček majonéza
1,5 lžíce kapary
1 ks šalotka
70 g parmazán
2 ks sterilované okurky
2 střiky tabasco
2 - 3 lžíce dijonská hořčice
1 lžička rajský protlak
2 - 3 lžíce worcesterská omáčka
mletý černý pepř
600 g bio hovězí zadní

Postup přípravy receptu

  1. Kapary nasekáme, okurky nastrouháme, šalotku nakrájíme nadrobno. Parmazán nastrouháme nahrubo

  2. Do misky naškrábeme zadní. Měla jsem skvělé domácí a uleželé hovězí, chutnalo skoro jako svíčková. K masu přidáme všechny ostatní suroviny - kapary, okurky, majonézu, worcestr, parmazán, šalotku, hořčici, protlak a tabasco. Směs opepříme a osolíme. Tatarák důkladně promícháme a podle chuti ještě osolíme

  3. Bio hovězí tatarák na italský způsob dáme na talířek, ozdobíme ještě hoblinkami parmazánu a čerstvou kapií. Hovězí tatarák podáváme s kousky bílé bagety opečené na suché pánvi.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!