Těstoviny s vepřovým masem a rajčaty recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
0 l olej
1 ks cibule
400 g rajče
4 lžíce kečup
300 g těstoviny
masový vývar
400 g vepřová kýta
podle chuti
sůl
bazalka
oregano
mletý pepř
na ozdobu
100 g tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájenou cibuli orestujeme na oleji a přidáme na kostičky nakrájené vepřové maso. Ze všech stran ho za občasného promíchání opečeme, osolíme a podlijeme vývarem. Dusíme pod pokličkou, dokud není maso téměř hotové.

  2. Kečup, rajčata a koření přidáme k masu a společně dusíme doměkka. Hotové vepřové maso smícháme s uvařenými těstovinami.

  3. Před podáváním posypeme těstoviny s vepřovým masem a rajčaty strouhaným sýrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!