Tatarský biftek z hovězího masa recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

5 ks žloutek
100 g cibule
100 g hořčice
100 g kečup
50 g kapary
100 g olivový olej
30 g mletá paprika
500 g hovězí svíčková
30 g worcester
100 g sterilovaná okurka
podle chuti
sůl
mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Maso očistíme, naškrábeme nebo nameleme na jemném mlýnku, posekáme najemno cibulku, kapary a okurky.

  2. Zeleninu přidáme k masu, osolíme, opepříme, přidáme papriku a olej, dochutíme kečupem, hořčicí a worcestrem, nakonec přidáme žloutky, vše promícháme a necháme chvilku vychladit.

  3. Tatarský biftek z hovězího masa podáváme na topinkách.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!