Tatarský biftek z hovězího masa recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 5 ks žloutek 100 g cibule 100 g hořčice 100 g kečup 50 g kapary 100 g olivový olej 30 g mletá paprika 500 g hovězí svíčková 30 g worcester 100 g sterilovaná okurka podle chuti sůl mletý pepř
Postup Tatarský biftek z hovězího masa recept
Postup přípravy receptu
-
Maso očistíme, naškrábeme nebo nameleme na jemném mlýnku, posekáme najemno cibulku, kapary a okurky.
Zeleninu přidáme k masu, osolíme, opepříme, přidáme papriku a olej, dochutíme kečupem, hořčicí a worcestrem, nakonec přidáme žloutky, vše promícháme a necháme chvilku vychladit.
Tatarský biftek z hovězího masa podáváme na topinkách.