Tatarský biftek bez masa recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 5 stroužků česnek 1 lžička sůl 2 ks žloutek 0.5 lžičky mletý pepř 0.5 lžičky drcený kmín 2 lžíce worchesterová omáčka 1 ks středně velký celer 8 lžic sladký nebo ostrý kečup podle chuti tabasco
Postup Tatarský biftek bez masa recept
Postup přípravy receptu
-
Syrový celer nastrouháme na jemném struhadle. Hmotu podusíme, až zmizí celerový pach. Necháme zchladnout.
K celeru přidáme sladký nebo ostrý kečup, kmín, sůl, utřený česnek, worcestr a žloutek. Podle chuti můžeme doplnit i o pár kapek tabasca. Vše důkladně promícháme, případně dobarvíme kečupem, aby byl tatarský biftek barvy masa.
Tatarský biftek bez masa podáváme na topinkách a zdobíme cibulkou, petrželkou, rajčátkem a jinou zeleninou nebo bylinkami.