Tatarský biftek bez masa recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

5 stroužků česnek
1 lžička sůl
2 ks žloutek
0.5 lžičky mletý pepř
0.5 lžičky drcený kmín
2 lžíce worchesterová omáčka
1 ks středně velký celer
8 lžic sladký nebo ostrý kečup
podle chuti
tabasco

Postup přípravy receptu

  1. Syrový celer nastrouháme na jemném struhadle. Hmotu podusíme, až zmizí celerový pach. Necháme zchladnout.

  2. K celeru přidáme sladký nebo ostrý kečup, kmín, sůl, utřený česnek, worcestr a žloutek. Podle chuti můžeme doplnit i o pár kapek tabasca. Vše důkladně promícháme, případně dobarvíme kečupem, aby byl tatarský biftek barvy masa.

  3. Tatarský biftek bez masa podáváme na topinkách a zdobíme cibulkou, petrželkou, rajčátkem a jinou zeleninou nebo bylinkami.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!