Špenát k masu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks vejce
0.5 kostky masox
1 ks velká cibule
4 lžíce polohrubá mouka
1 balíček mražený špenát
1 hrneček vlažné mléko
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
podle potřeby
instantní jíška

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.

  2. Do hrnce kápneme kápneme trochu oleje, až se rozehřeje, přidáme na cibuli a lehce osmažíme. Přilijeme mléko, necháme trochu prohřát a vložíme balení špenátu. Teplotu dáme na stupeň 2 a špenát necháme rozpustit. Poté promícháme, rozklepneme vajíčko, osolíme, opepříme a přidáme půl kostky masoxu. Špenát k masu necháme ještě chvíli prohřát a podáváme. V případě, že špenát není dost hustý, dohustíme instantní jíškou nebo polohrubou moukou.

  3. Špenát podáváme jako doplněk k masu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!