Sicilský přeliv recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 lžíce olej 1 ks cibule 0.3 l smetana 3 lžíce celer 2-3 ks rajče podle chuti petrželka kapary koření zelené olivy černé olivy
 
Postup Sicilský přeliv recept
Postup přípravy receptu
- 
                                      
Zeleninu očistíme. Cibuli nasekáme, celer nastrouháme, rajčata nakrájíme nadrobno.
 Na oleji zpěníme cibulku. Přidáme celer, rajčata a koření. Používám steakové pepřové koření, ale můžete vyzkoušet i jiné směsi podle chuti. Vše chvíli restujeme. Pak přidáme smetanu, povaříme a nakonec vmícháme nakrájené olivy, kapary a zelenou petržel.
Sicilský přeliv podáváme jako přeliv nebo jako omáčku ke grilovaným masům.
