Rýžový salát s tuňákem a olivami recept

Apetit Recepty předkrmy

Suroviny na recept

sůl
2 hrnky voda
1 konzerva tuňák v oleji
1 hrnek rýže natural
1 hrst loupané mandle
1 konzerva sterilovaná kukuřice
1 konzerva olivy bez pecky
sterilovaná červená kapie

Postup přípravy receptu

  1. Do hrnce vsypeme 1 hrnek rýže (natural nebo kulatá rýže) a vlijeme 2 hrnky vody, osolíme a uvaříme doměkka

  2. Do mísy dáme olivy, kukuřici, mandle, tuňáka a nakrájenou sterilovanou kapii. Přidáme uvařenou rýži a vše dobře promícháme, podle chuti osolíme

  3. Rýžový salát s tuňákem a olivami podáváme jako předkrm i hlavní chod, teplý i studený.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!