Trifle s letním lesním ovocem a rýžovými silouette recept

Apetit Recepty dezerty

Suroviny na recept

250 g tvaroh
200 g zakysaná smetana
50 g mandlové plátky
10 g třtinový cukr
300 g lesní ovoce
10 ks rýžové silouette

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve si připravíme krém smícháním tvarohu a zakysané smetany a podle chuti přidáme třtinový cukr

  2. Na dno velké skleněné nádoby vyskládáme nejprve vrstvu ovoce a přelijeme připraveným krémem, na který poklademe rozdrobené rýžové silouette a plátky mandlí. Poté opět přidáme vrstvu krému, ovoce a pokračujeme, dokud nebudeme mít mísu plnou. Poslední vrstvu by mělo tvořit naaranžované ovoce spolu s mandlemi. Dezert necháme minimálně přes noc v lednici tak, aby byl co nejlépe proleželý

  3. Trifle s letním lesním ovocem a rýžovými silouette podáváme jako osvěžující dezert.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!