Rychle naložené zelí recept

Apetit Recepty saláty

Suroviny na recept

paprika
3 dl ocet
cibule
1,5 l voda
mrkev
1 balíček Deko
1 hlávka bílé zelí

Postup přípravy receptu

  1. Bílé zelí očistíme a zbavíme tvrdých částí. Ostatní zeleninu důkladně očistíme. Všeho dáme podle oka, bílé zelí by mělo samozřejmě převažovat

  2. Deko svaříme ve vodě s octem. Necháme projít varem a odstavíme

  3. Zeleninu napěchujeme do hrnce a zalijeme vřelým nálevem. Necháme přes noc odležet

  4. Zelí přendáme do velkých sklenic a dobře uzavřeme. Takto připravené naložené zelí můžeme ihned podávat a uchovávat v lednici

  5. Rychlé naložené zelí podle tohoto receptu se nezavařuje!


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!