Rybí rizoto s žampiony a hráškem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

100 g máslo
300 g rýže
150 g žampiony
100 g sterilovaný hrášek
500 g rybí filé
podle chuti
sůl
kari koření

Postup přípravy receptu

  1. Žampiony dobře očistíme, nakrájíme na plátky a menší hlavičky ponecháme celé. Rybí filé nakrájíme na proužky.

  2. Proužky rybího filé opečeme v pánvi na másle. Potom proužky filé nakrájíme na drobné nudličky.

  3. Mezitím si připravíme rýži, kterou podusíme doměkka. Žampiony podusíme v pánvi na másle a potom je osolíme.

  4. Do podušené rýže zamícháme nakrájenou rybu, podušené žampiony, sterilovaný hrášek, okořeníme kari kořením nebo mletou paprikou a podle chuti osolíme.

  5. Rybí rizoto s žampiony a hráškem podáváme se zeleninovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!