Rybí filety dušené na zelenině recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 lžíce olej na smažení 600 g rybí filé směs 2 stroužky česnek sůl 1 lžíce máslo 6 ks rajče 2 ks pórek 1 svazeček petrželová nať podle chuti sójová omáčka
Postup Rybí filety dušené na zelenině recept
Postup přípravy receptu
-
Jednotlivé porce rybích filet po obou stranách mírně osolíme. Pouze cibulky z pórku rozkrájíme na tenké plátky a opečeme je na oleji spolu s polovinou másla.
Na takto opečený pórek položíme fílé a opékáme dozlatova po obou stranách. Přidáme oloupaná a pokrájená rajčata, nasekanou petrželovou nať a nahrubo rozmačkaný česnek s troškou soli. Vše společně dusíme do změknutí rajčat. Pro zjemnění přidáme zbytek másla a zakapeme sójovou omáčkou.
Rybí filety dušené na zelenině podáváme s brambory.