Rybí filé v ořechovém trojobalu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks vejce
10 lžic strouhanka
80 dkg filé z tresky
10 lžic mleté ořechy
podle potřeby
olej
podle chuti
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Filé z tresky omyjeme, osušíme, z obou stran osolíme a opepříme. Vlašské nebo lískové ořechy umeleme nahrubo.

  2. Vejce rozšleháme a nalijeme do talíře. V druhém talíři smícháme strouhanku s mletými ořechy.

  3. Filé obalíme ve strouhance, vejcích a znovu ve strouhance. Rybí řízky smažíme na oleji zvolna z obou stran dozlatova.

  4. Rybí filé v ořechovém trojobalu podáváme s vařenými brambory nebo bramborovou kaší, zeleninovým salátem a tatarkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!