Rybí filé s chorizo recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
olej
sůl
1 ks paprika
1 ks cibule
3 ks rybí filé
celerová nať
50 g chorizo

Postup přípravy receptu

  1. Necháme rozmrazit filety - osušíme je a osolíme. Zeleninu očistíme a nasekáme.

  2. Na pánvičce rozehřejeme olej. Přidáme sekanou cibulku a celerovou nať. Tu lze zaměnit za jinou bylinku nebo vynechat. Vmícháme nadrobno nakrájené chorizo a papriku a necháme asi 5 minut restovat. Nakonec přidáme plátky česneku.

  3. Směs jen krátce orestujeme, poklademe plátky ryby a přiklopíme pokličkou. Když je ryba měkká, můžeme ji ještě otočit a nechat dojít.

  4. Rybí filé s chorizo podáváme s brambory nebo toustem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!