Roláda s tofu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

olej
sůl
6 ks vejce
200 g šunka
2 ks cibule
300 g tofu
100 g žampiony
1 ks listové těsto
na potření
1 ks vejce

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli a houby očistíme. Cibuli nasekáme, houby nakrájíme na plátky. Cibuli osmažíme na oleji. Přidáme žampiony a dusíme doměkka. Pak vmícháme vejce. Směs osolíme a vejce necháme srazit. Hotovou smaženici necháme vychladnout.

  2. Listové těsto rozválíme na pomoučněném vále na tenkou placku. Rozprostřeme na placku smaženici, tofu nakrájené na kostky, salám na nudličky. Místo rolády můžeme použít sojový salám. Těsto svineme jako závin, aby smaženice nevytekla. Roládu potřeme rozšlehaným vejcem.

  3. Roládu s tofu přeložíme na plech vyložený pečícím papírem. Vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C a pečeme, až má zlatavou barvu.

  4. Upečenou roládu s tofu necháme vychladnout, nakrájíme a můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!