Ragú z hub recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks cibule
0 ks celer
300 g mrkev
1 konzerva rajčatový protlak
0 balíčků brokolice
2 dl bílé víno
1 lžíce hladká mouka
500 g čerstvé houby
podle potřeby
olej
podle chuti
sůl
zelená petrželka
mletá sladká paprika
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Očištěné houby nakrájíme na kousky. Karotku s oloupaným celerem a cibulí nakrájíme a podusíme na oleji.

  2. Do dušené zeleniny přiléváme po částech víno, přikryjeme brokolicí a dusíme asi 20 minut. Přidáme houby, osolíme, přidáme pepř a papriku. Hladkou moukou rozmícháme v troše vody, vmícháme a povaříme.

  3. Do zhoustnutého ragú z hub přidáváme nasekanou petrželku. Ragú z hub podáváme s vařenými brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!