Ragú v housce recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce máslo
0.3 ks celer
1 ks mrkev
podravka
2 lžíce sekaná petrželka
1 lžíce hladká mouka
4 lžíce smetana ke šlehání
3 lžíce rajský protlak
3 lžíce zelené fazolky
250 g vařené maso
2 lžíce sterilované cibulky
4 ks velká houska

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájenou zeleninu uvaříme v malém množství vody doměkka.

  2. Z másla a mouky uděláme jíšku, kterou zalijeme vývarem ze zeleniny a smetanou. Povaříme na hustou omáčku. Přidáme nakrájené maso, zeleninu, cibulky a ochutíme protlakem. Vše necháme jen krátce projít varem. Nakonec dochutíme podravkou.

  3. Housky podélně překrojíme, trochu vydlabeme a do otvoru navršíme ragú. V troubě ještě 5 minut zapečeme. Ragú v housce ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!