Rafaelo pro diabetiky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

směs
120 g máslo
3 lžičky rum
60 g sušené mléko
6 kuliček umělé sladidlo
120 g rozdrcené dia oplatky
na obalení
strouhaný kokos
podle potřeby
loupané mandle

Postup přípravy receptu

  1. Máslo vyšleháme s rozdrceným sladidlem. Vmícháme ostatní suroviny kromě mandlí a kokosu.

  2. Mandle spaříme, oloupeme, můžeme lehce opražit na pánvi (není to nutné). Z těsta uděláme váleček, rozdělíme ho na stejné kousky, do každého vtlačíme mandli a vytvoříme kuličky.

  3. Kuličky rafaela pro diabetiky pak obalíme v kokosu a dáme do papírových košíčků, které uložíme do chladu ztuhnout.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!