Rafaelo z bílé čokolády recept

Apetit Recepty cukroví

Suroviny na recept

100 g máslo
mandle
100 g kokos
kokos
100 g cukr moučka
200 g bílá čokoláda
50 ml kokosový likér

Postup přípravy receptu

  1. Mandle spaříme, oloupeme a necháme dobře proschnout

  2. Rozměklé máslo utřeme s cukrem. Vmícháme na jemno nastrouhanou čokoládu, kokos i likér a vypracujeme tužší, malinko lepivé těsto

  3. Těsto rozdělíme asi na 40 kousků. Do každého kousku zabalíme mandli, v dlaních vytvarujeme kuličku a obalíme ji v kokosu. Kuličky klademe na tác a necháme je v chladu zatuhnout

  4. Rafaelo z bílé čokolády můžeme také dávat do malých papírových košíčků.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!