Pstruzi v alobalu na grilu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 ks pstruh
na potření
olej
podle chuti
sůl
kmín
grilovací koření
citronová šťáva
provensálské koření

Postup přípravy receptu

  1. Pstruhy (množství podle počtu strávníků) omyjeme pod tekoucí vodou. Řádně JE osolíme, pokapeme citronovou šťávou, potřeme směsí z koření a oleje. Pstruhy zabalíme do alobalu a necháme v ledničce uležet minimálně 1 hodinu.

  2. Pstruhy v alobalu grilujeme venku nebo na grilu v troubě doma z každé strany 15 minut. Maso krásně odpadá od kostí a jen se rozplývá na jazyku.

  3. Pstruzi v alobalu na grilu jsou vynikající s různými dresinky, tatarkou nebo samotní.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!