Pstruh lososovitý na másle recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

2 lžíce máslo
1/2 ks citron
2 špetky bylinková sůl
2 ks filet pstruha lososovitého

Postup přípravy receptu

  1. Filety pstruha lososovitého omyjeme, osušíme a pokapeme citronem, necháme alespoň hodinu odležet. Poté rybu okořeníme bylinkovou solí

  2. Na nepřilnavé pánvi rozehřejeme máslo a pstruha lososovitého opékáme nejprve kůží dolů pár minut, poté obrátíme. Maso je do 5 - 7 minut hotové, uvnitř narůžovělé a na povrchu zlatavé

  3. Pstruh lososovitý na másle chutná ihned po přípravě s bramborovým pyré a zeleninou podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!