Přírodní roštěnka recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

olej
sůl
1 ks cibule
plnotučná hořčice
hladká mouka
4 plátky hovězí roštěnka
mletá sladká paprika
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Roštěnky rozklepeme a okraje nařízneme. Z obou stran osolíme, opepříme, posypeme paprikou, potřeme hořčicí a obalíme v hladké mouce. Cibuli nakrájíme nadrobno

  2. Nakrájenou cibuli osmahneme na oleji v kastrolu. V pánvi na rozpáleném oleji zprudka opečeme roštěnky z obou stran, dáme je do kastrolu na osmahlou cibuli a za občasného podlévání zakryté dusíme. Měkké maso vyjmeme a šťávu případně zahustíme a dochutíme. Já jsem přidala i pár kapek citronové šťávy a polévkové maggi

  3. Přírodní roštěnku podáváme s rýží, dobře chutná i s brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!