Pražma marinovaná v citrusové šťávě recept

Apetit Recepty předkrmy

Suroviny na recept

citron
zázvor
chilli paprička
olivový olej
sójová omáčka
čerstvý koriandr
limeta
pražma

Postup přípravy receptu

  1. Rybu vyfiletujeme a důkladně zbavíme kostí. Připravíme si dressing: v míse smícháme olivový olej, sójovou omáčku, citronovou a limetovou šťávu, nadrobno nakrájenou chilli papričku a zázvor

  2. Talíř potřeme trochou dressingu a nandáme na něj jemné plátky ryby, které jsme nařezali z filetů. Navrch přidáme ještě zbytek marinády

  3. Pražmu marinovanou v citrusové šťávě ozdobíme čerstvým koriandrem a podáváme

  4. Zdroj: iPrima.cz - Teď vaří šéf!


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!