Pravá česnečka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4-5 stroužků česnek
0.2 ks máslo
0 l voda
podle chuti
sůl
majoránka
eidam
maggi
mletý černý pepř
zeleninový bujon
podle potřeby
chléb

Postup přípravy receptu

  1. Do středně velkého hrnce natočíme 0,5 l vody a propasírujeme do ní 4 - 5 stroužků česneku. Poté přidáme 1/8 másla a vaříme na mírném ohni.

  2. Ke konci vaření přidáme do polévky sůl, maggi, mletý černý pepř, majoránku a zeleninový bujon. Vše zamícháme a necháme polévku

  3. ještě 5 minut povařit.

  4. Pravou česnečku podáváme s nastrouhaným eidamem a s chlebovými krutony.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!