Babiččina velikonoční nádivka recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
10 ks vejce
petrželka
majoránka
pažitka
10 ks rohlík
mletý pepř
1/2 kg uzené maso
1/2 kg vepřové maso
kopřiva

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové a uzené maso uvaříme doměkka

  2. Rohlíky nakrájíme na kostičky, pokropíme vývarem z masa, aby byly mírně nasáklé. Vmícháme žloutky, pepř, sůl, pažitku, majoránku, petrželku a nakonec dotuha ušlehané bílky. Podle chuti můžeme přidat i čerstvé nasekané kopřivy

  3. Velikonoční nádivku dáme do formy a pečeme 1/2 - 3/4 hodiny

  4. Babiččinu velikonoční nádivku podáváme podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!