Pomazánka za pár kaček recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks vejce
2 lžíce majonéza
2 ks sterilované okurky
1 kelímek pomazánkové máslo bez příchuti
20 dkg jemný salám
podle chuti
podravka

Postup přípravy receptu

  1. Jemný salám nebo kabanos nastrouháme na struhadle. Vejce uvaříme natvrdo a po vychladnutí je prolisujeme přes kolečko, které používáme na bramborový salát. Okurky nakrájíme na jemné malé kousky. Okurky nesmí být uvnitř vodnaté, jsou-li, vyjmeme vnitřek.

  2. Uzeninu, vejce a okurky dáme do misky, přidáme pomazánkové máslo a majonézu. Vše zamícháme a dochutíme kořením.

  3. Pomazánku za pár kaček mažeme na veku, kterou dozdobíme obvyklým způsobem jako chlebíčky. Pomazánka je nejlepší vychlazená.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!