Plněná bůčková roláda recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks vepřový bok
náplň 3
4 stroužky česnek
1 ks houska
vegeta
500 dkg játra
na potření
česnek
vejce
hořčice
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
náplň 2
6 ks vejce
3 ks kapie
1 ks sterilované žampiony
1 ks sterilovaný hrášek
náplň
majoránka
náplň 1
2 lžíce plnotučná hořčice
15 dkg anglická slanina
1 balíček kysané zelí

Postup přípravy receptu

  1. Na roládu kupuji přímo už hotový plát bůčku.

  2. Rozbalený plát osolíme, potřeme plnotučnou hořčicí a podle druhu náplně naplníme. Třeba plátky anglické slaniny a na na ni rozprostřeme kysané vymačkané zelí. Plněnou roládu smotáme, svážeme. Na potření použijeme vejce, hořčici, nebo česnek. A to všechno podle chuti. Je to velice jednoduché a není s tím skoro žádná práce. Ale kdo nemá možnost si tento plát koupit, musí si ji nařezat doma sám.

  3. Plněnou bůčkovou roládu podáváme s přílohou podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!