Rizoto po farmářsku recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
petrželka
máta
šalotka
2 dl bílé víno
strouhaný parmazán
zeleninový vývar
150 g fazolové lusky
150 g cukrový hrášek
6 ks zelený chřest
olej extra virgin
320 g rýže carnaroli

Postup přípravy receptu

  1. V hrnci na oleji osmažíme na jemno nakrájenou šalotku, přisypeme rýži a zalijeme bílým vínem. Postupně přiléváme vývar

  2. Chřest, fazolky i lusky nakrájíme na stejně velké kusy a přidáme k rýži. Pomalu vaříme asi 20 minut. Na závěr přidáme nasekanou petrželku a mátu

  3. Rizoto po farmářsku podle chuti dosolíme, zasypeme parmazánem a můžeme podávat

  4. Zdroj: http://www.knorr.cz/


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!