Pikantní toasty 1 recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks hermelín
4 ks rohlík
1 ks menší cibule
8 plátků drůbeží šunka
na ozdobu
1 ks pórek
podle chuti
tvrdý sýr
na potření
tatarská omáčka
francouzská pálivá hořčice

Postup přípravy receptu

  1. Rohlíky podélně rozkrojíme. Každý kus namažeme tatarskou omáčkou a následně pálivou francouzskou hořčicí.

  2. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a poklademe na namazané pečivo. Na každý kus toastu poklademe rozkrojený plátek šunky.

  3. Hermelín nakrájíme na tenké plátky a rozprostřeme na šunku. Můžeme ještě posypat strouhaným tvrdým sýrem.

  4. Troubu rozehřejeme na střední teplotu a na 15 minut vložíme připravené toasty.

  5. Po vyjmutí pikantní toasty posypeme kolečky nakrájeného pórku a teplé podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!