Pikantní maso recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

olej
1 ks cibule
1 ks pórek
3-4 lžíce ostrý kečup
1 kg vepřová kotleta bez kosti
podle chuti
česnek
sůl
šunka
kmín
1-2 ks feferonka
1 lžička mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Kilo vepřové kotlety omyjeme, nakrájíme na nudličky a pomalu začneme restovat na oleji. Přidáme sůl podle uvážení, pepř (nešetříme), kmín, česnek podle libosti, cibuli nakrájenou na kolečka, pórek, kapii nebo feferonku a asi 3 - 4 velké lžíce ostrého kečupu. Kdo má rád sójovou omáčku, může dát. To vše důkladně promícháme s masem a dusíme doměkka.

  2. Až je maso měkké, může se k němu přidat i nakrájená šunka.

  3. Pikantní maso podáváme s vařenými brambory nebo kroketami. Můžeme doplnit rajčatovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!