Pikantní maso recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- olej 1 ks cibule 1 ks pórek 3-4 lžíce ostrý kečup 1 kg vepřová kotleta bez kosti podle chuti česnek sůl šunka kmín 1-2 ks feferonka 1 lžička mletý černý pepř
Postup Pikantní maso recept
Postup přípravy receptu
-
Kilo vepřové kotlety omyjeme, nakrájíme na nudličky a pomalu začneme restovat na oleji. Přidáme sůl podle uvážení, pepř (nešetříme), kmín, česnek podle libosti, cibuli nakrájenou na kolečka, pórek, kapii nebo feferonku a asi 3 - 4 velké lžíce ostrého kečupu. Kdo má rád sójovou omáčku, může dát. To vše důkladně promícháme s masem a dusíme doměkka.
Až je maso měkké, může se k němu přidat i nakrájená šunka.
Pikantní maso podáváme s vařenými brambory nebo kroketami. Můžeme doplnit rajčatovým salátem.