Pikantní bramborová pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

70 g olej
300 g brambory
70 g cibule
100 g ostrý kečup
příloha
česnek
chléb
podle chuti
sůl
hořčice
sójová omáčka
tabasco
worcester

Postup přípravy receptu

  1. Brambory opláchneme a ve slupce uvaříme doměkka. Uvařené brambory scedíme, necháme vychladnout, oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle.

  2. Cibuli oloupeme, nakrájíme na velmi drobné kostičky či nudličky a orestujeme na oleji do zezlátnutí.

  3. Cibuli vsypeme k nastrouhaným bramborám, ochutíme podle vlastní chuti solí, sojovou omáčkou, tabascem, worcestrem, kečupem (nejlépe domácím) a hořčicí. Bramborovou pomazánku dobře promícháme a necháme v lednici proležet.

  4. Mezitím si opečeme plátky chleba a topinky potřeme česnekem a následně pikantní bramborovou pomazánkou. Podáváme jako výbornou večeři.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!