Ovocný dezert z grepů recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks pomeranč
4 ks grapefruit
1 balíček vanilkový cukr
440 ml smetana ke šlehání
4 lžíce čokoládová poleva
400 g hroznové víno
1 balíček malinové želé bonbóny

Postup přípravy receptu

  1. Grepy omyjeme, osušíme a seshora vyřízneme hvězdičky. Dužinu vydlabeme a jemně usekáme. Hrst hroznů zbavíme jadérek a pokrájíme na malé kousíčky, které smícháme s dužinou.

  2. Vzniklou směsí grepy naplníme, nastříkáme tuhou šlehačku, ozdobíme čokoládovou polevou, měsíčky pomeranče, želé bonbony a kuličkami hroznů.

  3. Ovocný dezert z grepů podáváme vychlazený.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!