Náplň z řapíkatého celeru recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 snítka petrželka
1 snítka kerblík
1 kostka lučina
1-2 lžíce olivový olej
5 řapíků řapíkatý celer
200 g měkký ovčí sýr
podle chuti
sůl
mletý bílý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Řapíkatý celer a čerstvé bylinky opereme a důkladně osušíme.

  2. Bylinky nasekáme najemno, celer příčně nakrájíme na plátky.

  3. Ovčí sýr a lučinu společně smícháme. Vmícháme celer a sekané bylinky, olej a podle chuti sůl a pepř.

  4. Náplň z řapíkatého celeru důkladně promícháme a necháme vychladit. Plníme jí čerstvá rajčata, grilované papriky, cukety či jinou zeleninu. Náplň z řapíkatého celeru však můžeme podávat i jako pomazánku na čerstvé pečivo.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!