Carpaccio z cukiny s rukolou recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

sůl
80 g rukola
mletý pepř
20 g extra panenský olivový olej
5 g růžový pepř
35 g sýr Pecorino
100 g cukina
10 g redukce z balsamica

Postup přípravy receptu

  1. Cukinu očistíme a nakrájíme krouhačem na velmi jemné plátky. Rukolové lístky omyjeme a osušíme, sýr Pecorino nastrouháme nahrubo

  2. Cukinu rozprostřeme na talíř, posypeme rukolovými lístky a sýrem Pecorino. Osolíme, opepříme a pokapeme olivovým olejem a balzamikem. Na závěr posypeme carpaccio z cukiny růžovým pepřem

  3. Carpaccio z cukiny s rukolou můžeme ihned podávat

  4. Recept doporučuje majitel oblíbené trattorie Aldente v centru Prahy Gianfranco Coizza.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!