Carpaccio z hovězí svíčkové s rukolou recept

Apetit Recepty předkrmy

Suroviny na recept

sůl
rukola
olivový olej
citronová šťáva
parmezán
hovězí svíčková
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Svíčkovou nakrájíme na tenké plátky. Dřevěné prkénko zabalíme do potravinové fólie, pokapeme olivovým olejem, poklademe nakrájenými plátky masa, znovu pokapeme olejem, shora opět přikryjeme fólií a svíčkovou lehce naklepeme

  2. Talíř poklademe lístky rukoly, osolíme, opepříme a jemně pokapeme olivovým olejem. Pak na talíř nandáme carpaccio, znovu osolíme a opepříme, dozdobíme rukolou a nastrouhaným parmezánem

  3. Na závěr carpaccio z hovězí svíčkové dochutíme citronovou šťávou a můžeme podávat

  4. Zdroj: iPrima.cz - Teď vaří šéf!


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!