Carpaccio z hovězí svíčkové recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

parmazán
rukola
olivový olej
200 g hovězí svíčková
hrubá sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Svíčkovou nakrájíme na tenoučké plátky. Pokud je potřeba, dejte na chvilinku maso zabalené ve folii do mrazáku, bude se lépe krájet

  2. Plátky svíčkové vyrovnáme na potravinovou folii dál od sebe, přikryjeme druhou folií a jemně rozklepeme hladkou stranou paličky

  3. Na talíř kápneme olivový olej a jeden vedle druhého naskládáme plátky masa. Z vrchu maso také pokapeme olejem, osolíme hrubou solí, opepříme a nastrouháme slušnou dávku parmazánu

  4. Carpaccio se klasicky servíruje s lístky rukoly

  5. Zdroj: iPrima.cz - Teď vaří šéf!


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!