Mungo pomazánka recept

Apetit Recepty pomazánky

Suroviny na recept

sůl
1 lžíce čerstvá petrželka
mletý barevný pepř
1 kostka sýr Lučina
3 - 4 lžíce sójová majonéza
1 hrnek fazole mungo

Postup přípravy receptu

  1. Fazole mungo namočíme na 2 hodiny do vody. Poté scedíme, propláchneme a v nové vodě uvaříme doměkka. Fazole mungo vaříme cca 20 - 25 minut, ke konci osolíme

  2. Mungo poté scedíme, přidáme jednu velkou kostku Lučiny a sojovou majonézu, vše lehce promixujeme. Nakonec pomazánku opepříme a vmícháme nadrobno nasekanou petrželku

  3. Mungo pomazánku podáváme s libovolným pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!