Mexický guláš recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

60 dkg cibule
50 dkg rajče
100 dkg maso
1 plechovka rajčatová pasta (malé balení)
podle chuti
sůl
100 dkg mletá paprika (více druhů)

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Rajčata omyjeme a nakrájíme. Maso podle vlastního výběru nakrájíme na kostky.

  2. Cibulku osmažíme na tuku dozlatova, přidáme nakrájená rajčata, maso a začneme dochucovat. K ochucení použijeme více druhů paprik - od sladkých až po hodně pálivé.

  3. Mexický guláš dusíme za velmi nízké teploty asi 2 hodiny. Když je maso dost měkké, přidáme trochu soli a rajčatovou pastu, která guláš zahustí.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!