Mexické vepřové maso recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

0.3 hrnečku olej
1 špetka sůl
4 ks paprika
1 ks cibule
0.5 l voda
4 ks rajče
2 ks feferonka
500 g vepřové maso
1 špetka mletý černý pepř
příloha
1 balíček krájený chléb

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Osolíme a opepříme.

  2. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Papriku omyjeme, očistíme od jadřinců a nakrájíme. Rajče omyjeme a nakrájíme. Feferonku nakrájíme nadrobno.

  3. Do hrnce nalijeme olej, rozpálíme a přidáme maso, které osmahneme.

  4. K masu přidáme cibuli, papriku, podlijeme malým množstvím vody a vaříme doměkka.

  5. Těsně před koncem vaření přidáme rajčata a feferonku. Společně vše dovaříme.

  6. Hotové mexické maso podáváme s chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!