Mexické vepřové maso recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 0.3 hrnečku olej 1 špetka sůl 4 ks paprika 1 ks cibule 0.5 l voda 4 ks rajče 2 ks feferonka 500 g vepřové maso 1 špetka mletý černý pepř příloha 1 balíček krájený chléb
Postup Mexické vepřové maso recept
Postup přípravy receptu
-
Vepřové maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Osolíme a opepříme.
Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Papriku omyjeme, očistíme od jadřinců a nakrájíme. Rajče omyjeme a nakrájíme. Feferonku nakrájíme nadrobno.
Do hrnce nalijeme olej, rozpálíme a přidáme maso, které osmahneme.
K masu přidáme cibuli, papriku, podlijeme malým množstvím vody a vaříme doměkka.
Těsně před koncem vaření přidáme rajčata a feferonku. Společně vše dovaříme.
Hotové mexické maso podáváme s chlebem.