Medvědí tlapky z vepřového recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks červená paprika
1 ks zelená paprika
1 ks žlutá paprika
0.5 kg vepřová kýta
1 ks menší pór
marináda
4 stroužky česnek
0.5 lžičky sůl
1 lžička solamyl
2 ks žloutek
0.5 lžičky pepř
1 lžička sójová omáčka
1 lžička worcester

Postup přípravy receptu

  1. V misce si promícháme: pepř, sůl, majoránku, solamyl, sójovou omáčku, worcester, žloutky a česnek, který jsme si oloupali a utřeli.

  2. Maso omyjeme, nakrájíme na nudličky a vložíme na 24 hodin do marinády.

  3. Druhý den si omyjeme pór a papriky, obojí nakrájíme na kolečka.

  4. V pánvi rozpálíme olej, na něm restujeme marinované maso a zhruba v polovině přidáme zeleninu a restujeme doměkka.

  5. Medvědí tlapky z vepřového podáváme s přílohou podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!