Masové fondue recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

0 l olej
500 g maso
podle chuti
pečivo
sójová omáčka
grilovací omáčky

Postup přípravy receptu

  1. Na sporáku si rozehřejeme olej. Horký olej vlijeme do soupravy na fondue a zapálíme pod ním svíčku, nebo co je třeba.

  2. Jakékoliv maso nakrájíme na drobné kostičky. Maso napichujeme na jehly a smažíme v připraveném vroucím oleji. Opečené maso nejdříve namáčíme v sójové omáčce a následně v některé v omáček. Jelikož maso nesolíme, tak olej se nepřepálí a můžeme ho po použití slít. Následně lze použít na smažení při vaření.

  3. Masové fondue podáváme s plátky bagety nebo rohlíky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!