Lečo z čerstvých hub recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

6 ks vejce
3 lžíce máslo
4 ks paprika
2 ks cibule
6 ks rajče
400 g houby
podle chuti
sůl
kmín

Postup přípravy receptu

  1. Očištěné houby nakrájíme na plátky, přidáme kmín a podusíme je ve vlastní šťávě. Během dušení podle potřeby podlijeme vodou. Po chvíli přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, papriku a dále dusíme. Nakonec přidáme nakrájená rajčata.

  2. Když rajčata pustí šťávu, přidáme tuk, pokrm osolíme, zalijeme vejci, zlehka promícháme a necháme mírně vydusit do řidší konzistence.

  3. Lečo z čerstvých hub podáváme s chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!