Labužnické klobásky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 lžíce kečup
klobása
30 kapek citronová šťáva
1 lžička worcesterská omáčka
1 lžička tekutá vitana

Postup přípravy receptu

  1. V misce rozmícháme 3 polévkové lžíce kečupu s 1 kávovou lžičkou worcesterské omáčky. Ochutíme asi 30 kapkami citronové šťávy a 1 kávovou lžičkou tekuté Vitany. Podle chuti přisolíme a na plotně zahřejeme a promícháme.

  2. Klobásku nakrájíme na asi 4 cm dlouhé kousky a oba konce křížem nakrojíme.Takto připravené klobásky opečeme na oleji a do každé pak zapíchneme párátko.

  3. Podáváme je s kečupovou omáčkou a každý si sám klobásku namáčí do omáčky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!