Kuřecí roláda halabala recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

3 lžíce olej
sůl
4 ks vejce
5 plátků eidam
3 ks sterilované okurky
4 ks tenký párek
mletý černý pepř
6 ks kuřecí stehenní řízek

Postup přípravy receptu

  1. Pečící formu vysteleme pečícím papírem a na dno rozložíme mírně rozklepané, osolené a okořeněné kuřecí řízky, tedy první polovinu řízků. Na ně poklademe plátkový sýr, párky, okurky, vyklepneme vejce, mírně osolíme a překryjeme druhou polovinou řízků

  2. Roládu zakápneme trochou oleje, formu překryjeme alobalem a dáme péct na cca 45 minut do trouby předehřáté na 180 °C. Po upečení roládu vyklepneme z formy. Měla by bez problémů držet tvar naší formy a jít dobře krájet na plátky. Maso bude křehké a šťavnaté

  3. Kuřecí roláda halabala se báječně hodí k bramborové kaši.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!