Krůtí ramínka s knedlíkem a zelím recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

česnek
sůl
kmín
sádlo
voda na podlití
4 ks krůtí ramínko

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí ramínka omyjeme a rozřízneme ke kosti jako bychom je chtěli vykostit, ale kost ponecháme. Osolíme a okmínujeme ze všech stran (i v řezu)

  2. Do remosky dáme trochu sádla, necháme rozpustit, přidáme trochu vody a vyskládáme ramínka. Pečeme asi 2 hodiny. Průběžně kontrolujeme a podléváme vodou, můžeme polévat i ramínka, nebudou vyschlá. Asi 20 minut před dopečením potřeme ramínka prolisovaným česnekem a necháme dopéct

  3. Krůtí ramínka podáváme se zelím a houskovým knedlíkem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!