Krůtí bagetky recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

2 ks rajče
bylinky
125 g mozzarella
olivový olej
sůl a pepř
1 ks žlutá paprika
500 g krůtí prsa
6 lžic tatarka
6 ks snídaňové bagetky

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí prsa rozkrájíme na menší kousky a spolu s bylinkami podle vlastní chuti orestujeme na rozpáleném oleji. Dáme stranou

  2. Snídaňové bagetky rozpůlíme podélně a obě vnitřní strany potřeme tatarkou (podle chuti může být i kečup nebo jiná omáčka). Na spodní půlku klademe maso a na maso potom mozzarellu nakrájenou na proužky (lépe se pak rozpustí). Přiklopíme vrchní půlkou bagetky a pořádně přimáčkneme, aby se nám v troubě nerozpadly

  3. Takto připravené krůtí bagetky pečeme v troubě předehřáté na 225 stupňů asi 10-15 minut

  4. Krůtí bagetky na talíři obložíme nakrájenou čerstvou zeleninou a pokud nám zbyde nějaké maso, můžeme ho také přidat ke krůtím bagetkám na talíř

  5. Krůtí bagetky podáváme studené jako svačinu či občerstvení nebo teplé jako lehkou letní večeři.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!