Krůtí bagetky recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- 2 ks rajče bylinky 125 g mozzarella olivový olej sůl a pepř 1 ks žlutá paprika 500 g krůtí prsa 6 lžic tatarka 6 ks snídaňové bagetky
Postup Krůtí bagetky
Postup přípravy receptu
-
Krůtí prsa rozkrájíme na menší kousky a spolu s bylinkami podle vlastní chuti orestujeme na rozpáleném oleji. Dáme stranou
Snídaňové bagetky rozpůlíme podélně a obě vnitřní strany potřeme tatarkou (podle chuti může být i kečup nebo jiná omáčka). Na spodní půlku klademe maso a na maso potom mozzarellu nakrájenou na proužky (lépe se pak rozpustí). Přiklopíme vrchní půlkou bagetky a pořádně přimáčkneme, aby se nám v troubě nerozpadly
Takto připravené krůtí bagetky pečeme v troubě předehřáté na 225 stupňů asi 10-15 minut
Krůtí bagetky na talíři obložíme nakrájenou čerstvou zeleninou a pokud nám zbyde nějaké maso, můžeme ho také přidat ke krůtím bagetkám na talíř
Krůtí bagetky podáváme studené jako svačinu či občerstvení nebo teplé jako lehkou letní večeři.