Rychlodort recept

Apetit Recepty dezerty

Suroviny na recept

voda
1 balíček piškoty
1 plechovka kompotované meruňky
1 balíček vanilkový pudinkový prášek

Postup přípravy receptu

  1. Do nízké formy na korpus vyskládáme piškoty, i po obvodu

  2. Meruňky nebo jiné ovoce nakrájíme na srpečky a poklademe jím piškoty. Šťávu z kompotu naředíme vodou tak, aby jí bylo 0,5 litru. Většinu dáme do hrnce a přivedeme k varu. Když začne šťáva vřít, rozmícháme ve zbytku pudink a vlijeme do hrnce. Pudink mícháme, dokud nezačne houstnout. Jakmile zhoustne, zalijeme jím ihned piškoty a ovoce připravené ve formě. Rychlodort pak necháme vychladnout a ztuhnout

  3. Ztuhlý rychlodort nakrájíme a můžeme podávat. Porce můžeme zdobit šlehačkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy