Kokosová buchta z domácí pekárny recept
Apetit Recepty moučníkySuroviny na recept
-
110 ml olej
3 ks vejce
100 g čokoláda
1 balíček prášek do pečiva
125 g kokos
250 g cukr krupice
1 balíček vanilkový cukr
250 g hladká mouka
250 g polohrubá mouka
250 ml smetana ke šlehání
Postup Kokosová buchta z domácí pekárny
Postup přípravy receptu
-
Do pekárny nalijeme smetanu i olej a vyklepneme vejce. Vše zasypeme hladkou i polohrubou moukou a kokosem. Nahoru nasypeme cukr krupici, vanilkový cukr a prášek do pečiva
Pekárnu zavřeme a zapneme program DORT (2:00 hod). Čokoládu nožem nakrájíme na silnější hoblinky a po zaznění signálu (pípnutí) ji přidáme do pekárny
Upečenou kokosovou buchtu z domácí pekárny necháme v otevřené pekárně 10 minut chladnout, pak ji opatrně vyklopíme a odstraníme míchací nože
Kokosovou buchtu z domácí pekárny nakrájíme na plátky a podáváme.