Kokosová buchta z domácí pekárny recept

Apetit Recepty moučníky

Suroviny na recept

110 ml olej
3 ks vejce
100 g čokoláda
1 balíček prášek do pečiva
125 g kokos
250 g cukr krupice
1 balíček vanilkový cukr
250 g hladká mouka
250 g polohrubá mouka
250 ml smetana ke šlehání

Postup přípravy receptu

  1. Do pekárny nalijeme smetanu i olej a vyklepneme vejce. Vše zasypeme hladkou i polohrubou moukou a kokosem. Nahoru nasypeme cukr krupici, vanilkový cukr a prášek do pečiva

  2. Pekárnu zavřeme a zapneme program DORT (2:00 hod). Čokoládu nožem nakrájíme na silnější hoblinky a po zaznění signálu (pípnutí) ji přidáme do pekárny

  3. Upečenou kokosovou buchtu z domácí pekárny necháme v otevřené pekárně 10 minut chladnout, pak ji opatrně vyklopíme a odstraníme míchací nože

  4. Kokosovou buchtu z domácí pekárny nakrájíme na plátky a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!