Jarní vajíčková pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

5 ks vejce
2 lžíce máslo
1 lžíce majonéza
2 lžičky pórek
2 lžíce eidam
1 lžíce plnotučná hořčice
podle potřeby
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Vejce uvaříme natvrdo. Po vychladnutí vejce nastrouháme nahrubo. Pórek nakrájíme na kousky. Místo pórku můžeme přidat mrkev nastrouhahou najemno. Můžeme přídat také obojí. Eidam nastrouháme najemno.

  2. Přidáme máslo nebo margarín, majonézu, nadrobno nakrájený pórek nebo nastrouhanou mrkev, hořčici a eidam nastrouhaný najemno. Osolíme podle chuti.

  3. Jarní vajíčkovou pomazánku podáváme s pečivem podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!