Jarní bramborový salát recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
3 ks vejce
500 g brambory
1 svazek ředkvičky
bylinky
mletý pepř
1 ks salátová okurka
250 g jogurtová majonéza

Postup přípravy receptu

  1. Vejce uvaříme natvrdo. Brambory pořádně omyjeme a uvaříme je ve slupce. Uvařené brambory oloupeme a necháme chladnout. Vlažné brambory nakrájíme na kostky a vložíme do mísy.

  2. Uvařená vejce oloupeme, nakrájíme na měsíčky a necháme vychladnout.

  3. Okurku a ředkvičky omyjeme a nakrájíme na plátky.

  4. Všechny suroviny přidáme do mísy s brambory a opatrně promícháme.

  5. Připravíme si dresink. Bylinky omyjeme, osušíme a nasekáme najemno. Jogurtovou majonézu smícháme s bylinkami, pepřem a solí.

  6. Smícháme dresink se salátem, ozdobíme petrželkou a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!