Hustá česnečka s majoránkou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

0.5 paličky česnek
olej
sůl
3 ks vejce
3-4 ks brambory
majoránka
2 ks masox
hladká mouka

Postup přípravy receptu

  1. Brambory a česnek očistíme. Brambory nakrájíme na kostičky, česnek prolisujeme. Z mouky a oleje si připravíme jíšku.

  2. Do hrnce dáme vodu, brambory a prolisovaný česnek, a dáme vařit. Přidáme masox, sůl a pepř. Až jsou brambory hotové, zahustíme česnečku jíškou a zakvedláme vejce. Hustou česnečku necháme asi pět minut vařit a odstavíme. Po odstavení přidáme do polévky majoránku a zamícháme.

  3. Hustou česnečku s majoránkou podáváme nejlépe teplou a s čerstvým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!